Na twee jaar weer Red Nose Day op het Anna van Rijn

Vandaag was het zover, Red Nose Day! Ieder jaar organiseert het Anna van Rijn College deze bijzondere dag vlak vóór de kerstvakantie. Een dag waarop de leerlingen fantastische activiteiten organiseren, de opbrengst is voor het goede doel. Helaas is het vanwege corona de afgelopen twee jaar niet doorgegaan, maar nu konden de leerlingen samen met de leraren eindelijk dit feestje weer vieren. Onze videograaf Bart van Rooijen ging eens langs en maakte bovenstaand videoverslag.

Ook dit jaar stond de dag weer bol van de leuke, gekke en lekkere activiteiten. Waar de eersteklas de gymzaal ingingen voor een leuke sponsoractiviteit, bemandden de leerlingen van de hogere klassen verschillende eetkraampjes, kerstversiering verkopen etc. Ondanks het slechte weer was er veel vermaak. Wethouder John van Enegelen opende de dag en nodigde zich alvast uit voor volgend jaar.

Vandaag organiseerde de sectie LO voor de eerste klassen een sponsorrun voor Red Nose Day. De leerlingen hebben enorm hard gewerkt en een fantastisch bedrag ingezameld van ruim 3000 euro! Wart het uiteindelijke bedrag is geworden voor het goede (Rundu) doel zal later bekend worden gemaakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk